Thursday, 26 February 2015

Cerita 2, 3 Minggu Lepas~

Assalamualaikum..

Agak lama juga aku tak update+buka blog.. sebab baru2 ni aku habiskan masa dengan family aku (terutamanya with my Parents) jalan2 makan hangen.. minggu pertama tu kitorang pegi beberapa tempat dalam negeri jer.. tapi tak lama sebab masa cuti2 tu abang aku call bagitau anak dia tak berapa sihat so kitorang balik kampung nak jenguk anak buah aku sekali dengan jaga diorang la sebab akak ipar aku keje.. bila cakap pasal anak buah ni.. ekceli aku pernah jaga sorang anak buah aku dalam 2 tahun jugak la dari start umur dia 3 bulan, 2 bulan pertama tu akak ipar aku lerr jaga aku just tengok2 jer.. belajar dari dia.. tapi bila dah nak dekat 2 tahun aku tak jaga budak ni.. agak kekok juga la.. sebab dah lama tak urus baby kan.. ohya.. yang aku jaga sekejap ni umur dia bawah setahun means adik kepada yang aku penah jaga tu..

Selepas beberapa hari.. anak buah aku belum baik sepenuhnya lagi.. tapi apa boleh buat kitorang terpaksa tinggalkan diorang sebab kitorang dah beli tiket pegi semenanjung.. anak buah aku sebenarnya tak sakit teruk sangat pun.. Alhamdulillah diorang still aktif tapi biasa la budak2 penjagaan dia kena lebih sikit.. 



Sumber: google


Then keesokkannya kitorang terbang.. ada laa beberapa negeri kitorang lawat especially negeri2 Utara la.. akak aku ada kat sana so dia bawa la kitorang shopping.. hahaaa.. seminggu jugak lah kat sana.. ada beberapa tempat kitorang pergi.. my Mom pun bukan maen sakan lagi borong pakaian.. huhuu.. aku yang tengok pun naek gerun.. haha.. aku pula tak de la banyak sangat borong pakaian.. tudung je lah lebih sikit sebab nak bagi kat kawan2.. dan aku memang puas hati jugak la sebab memang jauh murah dari tempat aku.. kalau ikutkan hati memang banyak kitorang nak beli tapi.. nak membawa tu payah.. nak packing lagi.. my Dad geleng2 kepala jer mampu.. siann..hahaa

Ada satu tempat shopping ni kitorang pegi.. masa aku tengah tengok orang ramai yang datang.. tiba2 ada la 3 atau 4 sekawan lelaki ni.. tak de benda pun sebenarnya.. tapi nak story jugak lah.. ekceli benda ni biasa sebenarnya tapi kurang biasa bagi family aku tengok lelaki buat lelaki macam tu.. hehe.. diorang tak buat apa pun.. tapi 2 orang ni aku memang nampak diorang jalan rapat2.. alaa.. macam jalan tangan letak atas bahu tu.. memang biasa.. tapi yang gediknya tetiba tangan yang letak kat bahu kawan dia tu gatal pulak nak ramas2 belakang kawan dia dah tu bleh pulak dia usap2 pinggang kawan dia.. aku yang tertengok pun rasa 'errkk!.. tempat public kot..' terus aku tengok parents aku.. fuhh.. nasib baek diorang tengah galak belek2 baju.. andai kata mata kitorang sama2 menyaksikan benda tu.. mesti aku krik kriikk kriikk.. awkward gila.. kalau macam tu memang awal2 aku tengok tempat laen.. ha ha -.-' 

Ekceli.. sepatutnya lepas dari jalan2 kat negeri2 Utara ni.. kitorang terus balik tapi saje nak abes kan duit *lol* singgah lah ke Ibu negara.. nak dijadikan cerita nfon aku tercicir kat teksi.. gelabah gila aku cari2 fon.. huhuu.. Alhamdulillah teksi tu baek.. tapi dekat 2 hari la aku tak pegang fon.. padan muka! hahahaaa *nanges*


Tengah tunggu flight

Masa dalam kapal nak pegi Ibu negara.. aku tak tido pun.. tak tau la apa jer aku buat.. biasanya aku akan rehatkan mata.. tapi mungkin sebab aku dah membuta dalam perjalanan.. maybe sebab tu la aku tak ngantuk dah.. dan ni la keje aku antaranya..


Pemandangan malam dari atas

Serius.. aku suka sangat2 tengok pemandangan malam.. maksud aku lampu2 la.. aku ambek ni setelah beberapa minit kapal berlepas.. dengan kamera yang tak seberapa aku ni di tambah kemahiran yang masih tak sampai setahun jagung.. ini je la aku mampu.. walaupun aku sebenarnya suka juga tangkap gambar tapi bukan semua benda aku teringin nak tangkap.. masa ambek ni.. aku lebih suka guna mood manual.. dah memang tu jer kitorang kena ajar.. guna mood lain aku tak berapa reti.. tambah2 nak cepat kan.. so guna mood yang aku pandai je la..


Selepas beberapa minit pemandangan bandar tadi.. muncul pulak pemandangan bandar negeri laen.. 

Bila bercuti kat bandar yang sesak ni.. dapat la aku cuci mata pegi salah satu tempat menarik yang wajib di kunjungi kepada mereka2 yang foreigner.. orang2 sini pun selalu jugak pegi tempat ni..

Dah lama tak naik LRT

Bila laa aku dapat naek kat atas tu.. teringiinn~


Bila kawan aku tanya bila balik U? yelaa.. dah nak masuk sem tym tu kan.. memang terbaek laa esoknya kuliah.. hari ni baru aku balik.. hahaha.. hari pertama memang serabut.. pakaian aku sumpah selekeh.. dengan badan tengah mengembang sekarang ni.. nak pakai seluar formal yang biasa aku pakai pun dah errmmm..... hahahaaa T.T ... gerak dari rumah memang drift la nampaknya... chehh.. drift konon.. tak de nya aku nak membahayakan nyawa *cehh poyo.. padahal tu sian kereta...* dengan jem lagi buat aku gelabah.. kejap ke kiri kejap ke kanan dah nampak kereta laju kat belakang tapi kereta kat depan still kat kanan jugak bawak pun cam jalan sambil bukak mulut telan angen.. memang berangen juga aku dibuatnya.. hahaa.. ni ayat2 orang yang kelam kabut pegi kuliah.. Padan muka ko..lambat2 lagi makan tengahari.. siap gelak2 lagi dengan parents.. baju tak iron lagi memang persiapan terbaek.. hahaa.. ekceli mood aku tym tu still mood holiday lagi.. alaa.. aku tau bukan aku sorang je buat macam ni.. kann?? ayat2 tak puas hati tym drive memang biasa lerr.. kadang2 kita rileks2 jer bawa tapi boleh naek hangen dengan karenah2 pembawa2 kereta laen.. dan diorang pon sama.. hangen jer tengok aku.. hohoo..

Minggu ni dah mula semester baru.. subjek pun semakin menarik.. yang tak menariknya nak buat research tuk final sem.. well menarik ke tak menarik kena buat juga.. tapi satu jer cara nak buat benda ni menarik.. cari la tajuk menarik yang ko enjoy nak buat.. bagi aku laa.. masa buat discourse aku dulu.. mula2 aku fikir macam susah jer.. boleh ker aku buat? memang tak yakin dengan kemampuan diri.. tapi Alhamdulillah kunci dia bagi aku selain dari doa+usaha.. ko kene set dalam kepala benda ni walau sesusah mana pun kau kena selesaikan satu persatu.. kena paham dan anggap jer benda ni tak la sesusah mana.. bagi aku la.. untuk otak aku yang tak berapa nak geliga ni kan.. tu laa.. dulu tau maen je keje..

Okey.. selain dari projek tuk sem ni.. aku dan genk2 aku pun ada projek besar.. ha ha ha *gelak jahat* tak lama lagi befday Ana.. kitorang nak buat gimik sikit kat dia.. bukan apa.. aku teringin nak tengok dia nanges disamping nak begaduh dengan Ija dan Ima..*kejam punya kawan* haha.. kitorang sekarang ni tengah ambek feel..memang dah start kumpul perasaan tak puas hati.. konon je laa.. padahal tu tak ada apa pun.. marah2 tak puas hati tu perkara biasa.. *peace*.. tapi satu benda je aku risau nak melakonkan watak ni.. aku risau tegelak je tym kemuncak gimik ni.. yelaa.. kitorang sehari memang tak sah tak gelak macam macik ponti.. -.-' bayangkanlah betapa bisingnya bila empat kepala bergabung.. aku harap projek ni menjadi dan ada la orang yang menanges nanti.. kikikii... salah satu kenangan terindah di U.. hahaa.. okey.. tak mo story lebih.. rentetan selepas kejadian akan aku ceritakan akan datang.. jadi ke tak jadi.. ngeee~~


13 comments:

  1. bestnye jalan2 dgn family... selamat mulakan sem baru..semoga sukses :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. dah lama tak jalan2 sbb tu la parents rancang pegi makan angin.. Yup, thanks wings angel..

      Delete
    2. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

      Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

      Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

      Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

      Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

      Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

      Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

      Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

      Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

      Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

      Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

      Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

      NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

      Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

      Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

      Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

      Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

      Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

      Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

      Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

      South Indian tamil maama maami couples naked nude images

      Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

      Sexy cute desi girls have hot big boobs body

      Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

      Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

      _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Delete
  2. good luck,kak!

    balajar rajin2 ye

    ReplyDelete
  3. Good luck sem baru.
    Tunglaaa jalan2 makan angin

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck tuk ko juga!.. jom study baek2 sem ni..
      alaa.. nanti cuti sem depan kita jalan2 yeerr.. haha

      Delete
  4. Amboi sakan kau yoobi, datang keyyel tak ajak date pun. menci menci. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehh ko.. ngade.. hari tu aku ajak ko date jual mahal.. tak sudi nak kluar ngan aku.. huh! =p

      Delete
  5. Replies
    1. Alaaa...lupa aku mo bagi ko... ada dalam bilik aku.. p la ambil sndiri.. =p

      #tiba2 rajin plak ko ya komen blog aku..haha#

      Delete
    2. Nak juga buah ... emmm ..kehkeh

      Delete
    3. Bro nu'man nak buah ape? rumah kite tak de dusun lerrr....hikhik

      Delete

Respond Me ^0^