Thursday, 1 January 2015

Perasaan Terlarang: Mencintai Sahabat Sendiri~

Assalamualaikum~

Baru abes 3rd paper petang tadi.. lepaskan stress jap.. blogging~

Pagi tadi.. tym2 aku duk scan nota.. (tak masuk otak pon) bleh plak aku tiba2 teringat scene2 yang stim --> Astagfirullah~ bukan scene apa pon.. just GThai jerk.. kiss scene.. hukhukhuk --> patut la tak masuk ilmu (Istigfar jap)

Aku tak tau la ramai ke tak perempuan yang macam aku ni.. tapi tym aku gila K-couple+Yaoi ni ramai jerk perempuan.. kekekeee .. macam yang aku bagitau sebelum ni.. aku tertarik dengan kisah cinta terlarang.. dan.. yup termasuk lelaki dengan lelaki.. semuanya kerana YJ.. actually aku minat ni asalnya just 'feeling'.. dia memberi aku rasa yang something special tak tau nak cakap macamna tapi sebagai contoh bila aku baca blog couple femes ni.. Fallen Angel+Wings Angel aku rasa gilaaa sweeettt diorang niii.. senyum memanjang je aku baca conversation diorang.. ngee~ 

Kata-kata yang mengena~ sumber: google

Aku suka dengan perasaan yang neutral tu.. contoh.. Some short story~~..

Korang suka dengan sahabat korang sendiri.. perasaan tu datang dengan sendiri.. walaupun korang tau benda tu salah.. dan korang pernah try habis2an tuk lupakan perasaan tu tapi still datang perasaan sayang gila dengan orang tu.. yang paling sadis perasaan tu hanya ada tuk dia je.. korang tak pernah rasa sayang gila2 dengan lelaki laen.. dia lah yang pertama dan mungkin terakhir.. then cerita seterusnya terpulang lah~ aku selalu imagine sad story about this case.. (kepala aku ni banyak je cerita2 yang aku imagine tym2 nak tido)

Tapik.. biar laa aku meneruskan story ni..~

 Orang yang korang suka tak tau pon pasal perasaan korang tapi pada masa yang sama dia pon sweet gila babss kat korang~ yelaa korangkan sahabat+soulmate dia.. tapi pada masa yang sama juga korang terseksa dan try tuk jauhkan diri dari dia.. macam2 korang buat tuk buat dia benci kat korang tapi ntah bengap ke apa dia ni.. tak pedulik still care kat korang (kiranya dia tau yang korang bukan jenis macam tu) korang gaduh2.. tapi dia still juga tak nak lepaskan korang sebagai BFF dia sampai la  satu hari ni.. korang gaduh besar! then dia tanya soalan cepumas.. kenapa korang jadi macam tu? kenapa korang berkeras hati nak putus kan persahabatan korang dengan dia.. kenapa korang dah jadi orang laen tak macam dulu?!(tone suara tu agak tinggi.. dah nama gaduh besar kan..) .. then korang tym tu rasa penat nak buat dia benci, macam2 perangai buruk korang buat tapi dia tetap tak paham.. pada masa yang sama korang penat nak sembunyikkan perasaan tu.. apa yang korang terpikir nak terus terang dengan dia.. dengan harapan bila dia dah tau dia akan akan paham dan terima keputusan korang tuk putuskan persahabatan.. sebab korang sayang dengan dia.. korang tak nak dia terlibat sama.. punyai perasaan yang sama macam korang.. walaupun pedih nak putuskan persahabatan korang yang dah lama tapi bagi korang itulah yang terbaek.. korang nanges buat pertama kalinya.. korang luahkan perkataan keramat yang selama ni tersimpan dihati.. "Sebab aku sayangkan kau!!(tone lebih tinggi dari dia) sayang lebih dari dari kawan..! aku..... aku cintakan kau(tone mula mendatar..slow)*air mata memang mencurah2 tym tu tapi korang tahan2* korang tunduk.. then korang cakap lagi (sbb tym tu dia tergamam) "sekarang ni.. kau dah tau kan kenapa aku jadi macam ni..aku pun tak tau kenapa aku ada perasaan ni kat kau.. serius aku tak pernah rasa macam ni kat sapa2 (still tunduk lagi sebab korang segan+malu) kau orang yang pertama aku rasa macam ni(sambil angkat muka, tentang mata dia.. air mata still ada) si dia still tak bagi respond.. korang tunduk balik.. sebab korang rasa dia mesti rasa jijik dengan korang lepas tu.. then.. korang cakap.. "aku sayangkan kau.. kaulah sahabat aku dari dulu.. berat untuk aku putuskan persahabatan kita.. kenangan2 kita selama ni.. takkan pernah aku lupa.. tapi.. aku tak mampu.. aku tak mampu nak lawan perasaan aku.. sebab tu la.. sebab tu aku nak pergi jauh.. aku nak buang perasaan ni.. walau mungkin ianya payah.. tapi sekurang2nya perasaan ni tidak semakin bercambah bila kau ada di sisi aku..*still tak pandang muka dia*.. kau pahamkan sekarang?.." perlahan-lahan korang angkat muka (pandang matanya tuk kali terakhir) dia still juga macam tu.. dan ayat terakhir korang.. "sampai disini sajalah persahabatan kita.. terima kasih jadi sahabat aku.." lepas tu korang perlahan-lahan gerak dari situ..(ala2 scene film slow motion) tapi..  belum sempat langkah korang jauh.. korang terasa ada tangan yang menarik lengan korang.. membuatkan badan korang berpaling.. thenn........ 
ehem2.. sampai tu je la kot.. kalau korang bleh feel story aku yang tak seberapa ni.. bleh la sambung apa yang jadi selepas tu.. tapi kalau ikut kepala aku.. antara dua jerk.. 

1) dia kiss ang~ dia pon sama macam ang.. tapi ekceli dia tak macam ang yang ada perasaan cinta sepanjang persahabatan korang.. tapi setelah korang berterus terang.. tiba2 wujud perasaan aneh dengan pengakuan korang.. kiranya tindakan tu tiba2.. dia tak sanggup nak lepaskan korang.. terasa pedih di hati tym korang melangkah pergi (cheewahh~)

2) satu lagi dalam pikiran aku.. dia just peluk ang~.. dia peluk sebab dia rasa kesihan (bukan kesihan apa) kesihan sebab korang selama ni terseksa memendam perasaan tu.. tym dia peluk tu.. dia pon nanges.. sebab dia pon sayang dengan persahabatan kauorang.. dia peluk tiba2 sebab dia belum sedia nak korang pergi(sebabnya dia belum bagi respond dengan luahan korang, sekurang2nya dia nak cakap sepatah dua kata sebelum korang betul2 pergi tinggalkan dia) dia nak korang paham yang walaupon korang ada perasaan tu tapi dia sedikit pon tak jijik.. dia still anggap korang sebagai sahabat dia.. tapi dia pon terpaksa setuju dengan keputusan korang untuk pergi jauh.. walaupun keputusan tu buat dia rasa sangat sedih.. tapi dia lebih sedih bila tengok korang terseksa dengan perasaan tu.. jadi dia pun separuh rela.. terpaksa melepaskan korang pergi~ huuuu~~

Ambek dari blog Fallen Angel.. ihsan google katenya tapi aku carik tak jumpa pon.. Ps: suka ngan gamba ni..anime apa ni ek?
Pada mulanya aku nak bagi story sikit jer.. tapi tiba2 pula terpanjang..siap detail lagi.. (nak buat cerpen ke ape ni -.-' ).. tapi story ni biasa2 je kot.. dan aku rasa scene ni dah banyak berlaku dalam perhubungan terlarang ni..(rasnya lah).. 

Tym aku taip scene luah perasaan tu.. boleh2 aku nanges..hahahaa.. syok sendiri pulak.. aku memang macam tu.. sebelum tido mesti bayangkan story macam2.. dan aku boleh nanges dengan babak sedih yang aku buat sendiri..hahahaa.. tapi cerita ni tak sedih kot tuk korang baca..(kalau ada orang baca laa~)

Untuk feel yang lebih.. kat telinga aku ni.. balik2 ulang lagu Shahir-Pendam.. suka lagu ni.. agak kena dengan story ni.. 

"Pedihnya hanya aku yang merasa..
Mahu memilikinya..
Aku tak mampu pertahankan lagi..
Cinta(perasaan) yang menyakiti..
Biar lah aku pergi.....~"

Ps: Ohya.. Selamat Tahun Baru~ tadi roommate Chinese aku pelik.. dia tnya kitaorang tak celebrate new year ke? aku jawab ringkas je.. "hehe..tak.." dalam hati 'kitaorang tak sambut new year.. kitaorang sambut Maal Hijrah jerk' hihiiiii~ tak ada apa pon tahun baru ni bagi aku.. tak pon terasa bumi ni bertukar ke apa.. apa yang penting dalam diri kita tu.. nak ubah kepada yang lebih baek ke atau masih di tangkuk lama.. hurmm.. 
Orite.. time for sleep.. daa~~

15 comments:

  1. Minat Yaoi ker dik .. emmm addicted tue. Control skit. In real xder la se sweet dlm citer .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. x de addicted mana ponn~ memang tau citer anime tu tipu.. tapi saje je layan..hihii

      ps: abg minat ape?? jengjengjengg~~

      Delete
    2. hang jgn try tgk hardcore yaoi.satgi ketagih.
      aku pun dh stopped,tu pun susah.

      Delete
    3. Hardcore yg mcmna tu?setakat ni aku tgok mmg la ada scene2 making love tp diorg x bgi detail sgt..trmasuk hardcore kah itu?hehee.. Tp aku ni jenis yg brmusim..kdg2 ketagih jap..pastu dh bosann..stop la.. Then cari balik..lol

      Delete
    4. making love yg detailed gila2/mcm2 style doggie 69 dan stuffs <-- hardcore
      anime porn camtu la

      Delete
    5. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

      Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

      Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

      Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

      Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

      Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

      Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

      Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

      Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

      Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

      Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

      Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

      NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

      Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

      Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

      Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

      Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

      Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

      Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

      Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

      South Indian tamil maama maami couples naked nude images

      Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

      Sexy cute desi girls have hot big boobs body

      Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

      Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

      _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Delete
  2. Fallen angel dengan wing angel tu memang sweet !
    HAHAHA.
    Antara scene 1 and 2 tu aku prefer scene 1. HAHAHAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann~ sweet gileerrr.. sampai aku yang pompuan ni pon jeles.. hakhak!!

      hahaa~ yang tu opkos laa happy ending~ ngehee... tapi kalau ko buat scene ko sendiri lagi ok kot.. story aku ni biasa2 jerk.. nak tau juga klu korang macam mana?? hehee

      Delete
    2. Yoobi Park ni perempuan rupanya.
      I just learn a new fact today.
      Seriously I thought that u are a boy !
      HAHAHA

      Delete
    3. Laa~ ko x perasan ker kat atas tu "ramai ke tak perempuan macam aku ni" sob sob..

      hahaa.. jangan pelik eaa~.. aku memang macam ni.. suka guna gamba lelaki..hikhikhik

      Delete
  3. sbenarnye byk girls like yaoi bcos yaoi is actually targeted at the female audience. the authors and artists are usually females too. jln cerite mmg slalu x realistic dgn d actual gay lifestyles. in japan ada 'bara' genre made for gay men. dr segi lukisan pon beza cos 'bara' manga features more muscular characters, beefy and stuff x mcm yaoi yg usually features beautiful males with slim bodies. so dun worry, u r not weird..sbb mmg byk girls suke yaoi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rsa cam pernah jumpak kat insta la
      serius mcm $^^&@*&(*! lukisan yg menakutkan dan sgtla mengghairahkan
      kalau yaoi lukisan dia comel2,tp bara as Z mentioned drawing depa muscular and beefy.

      aku rsa time tu aku f3,dan aku demam lepastu.. T__T

      Delete
    2. Aku ada jugak tgok bara manga..tp skit je laa.. Yup setuju..yg bara punya lebih detail bentuk bdn diorg...

      Hahaa...mesti ko inesen lgi kn tym tuh..sbb tu demam..kepala aku pun pening2 1st tym tgok gay vid..hihii

      Delete
    3. aku rasa kalau tgk lg skrg probably akan demam lagi
      teringat lak kisah sorg alim yg mati sebab sorg pompuan ajak dia zina
      dia takut sampai mati

      peh mmg hebat iman beliau ^^V

      Delete
  4. laa~ yeke.. tak tau plak authors dia pompuan.. patut la crita yaoi ni bnyk yg merepek.. kalau k-pop couple tu mmg sya tau ramai pompuan yang create k-couple ni..hahaa..

    hehe..thanks sedapkan hati sya..hihi

    ps: so short story sya ni...realistic ke x?hahaa~

    ReplyDelete

Respond Me ^0^