Saturday, 27 December 2014

Layan Scene Blue~

Assalamualaikum~

Ermm.. entri sebelum ni aku story pasal K-pop couple.. khasnya YunJae~ so entri kali ni aku nak sambung apa yang berlaku setelah aku kemaruk dengan couple2 semua nih..

Aku tak tau since bila.. tapi start aku study kat kolej.. aku dah start tengok movie gay ni.. tym tu jepun la.. tajuk dia Takumi-kun.. itu pon setelah aku tengok 1 fanvid pasal YJ ni.. pandai orang tu cut2/but video sebab nampak mcm real yang mengaksikan scene 'making love' tu adalah YJ.. tym tengok scene tu memangg.. errmm.. teransanggg~

So aku pon start la layan crita ni.. dia ada 5 season.. tapi yang paling aku suka season 4.. 2nd couple lebih membuat aku teransang tambah2 story diorang lebih comeeyy berbanding watak utama.. hihii.. 

2nd Couple dalam 'Takumi-kun
Mula2 aku layan movie gay yang jepun jerk.. tapi selepas aku habes study Dip.. duk rumah.. aku start layan yang real pulak.. ermm bukan porn okeyy.. still suci dari porn2 bagai tu.. aku just tengok video kiss2 dulu.. then.. lamaa~ aku dah layan yang tambahan2.. touch2.. ermm agak segan nak terlalu berterus terang di sini.. hukhuk..

Aku tak tau la kenapa aku boleh ketagih tengok gay2 berbanding yang normal.. yup lelaki perempuan.. memang la.. pernah jerr aku tengok dan teransang lelaki perempuan kiss.. dalam movie belambakk.. tapi 1 movie yang betul2 buat aku teransang.. cerita twilight 1.. 1st tym tengok crita tu 2010 kalau tak silap.. memangg.. menjadi feveret aku tym tuh.. aku ni bukan jenis minat orang putih bagaii nii.. dari dulu sampai sekarang.. nasib BI aku lulus.. hohoo..

Mula2 aku just layan yang ringan2 jerk.. kiss2 mulut, nipple, badan.. ramas2.. --> geli pulak aku nak bagi detail bagaii.. tapi sekarang ni Astagfirullah~ dah banyak movie gay aku layan.. aku berusaha dan memang automatik aku alihkan pandangan aku bila kamera lahanun tu pi zoom punggonggg.. grrrr.. tapi ada beberapa kali memang aku tertengok laa.. --> aku tak selera nak tengok ponn t.t... 

Dan baru2 ni.. malam semalam kalau tak salah.. aku rasa itu video paling lucah aku tengok.. sebab biasanya kalau dah sampai tahap kat bawah tu dia akan stop --> kebanyakkan aksi real kat Utube memang macam tu.. kalau cerita pon (yang aku tengok ni cerita Thai) dia tak lah detail gila babun.. --> stress lak aku bila ingat (rasa macam tengok porn jerk.. grrrr) walaupun memang lah aku teransangg abess... huhuu.. tapi aku still tak nak la yang terlalu berterus terang.. kalau aku nak tengok terang2an baek aku pegi website jerkk.. --> Astagfirullah! .. nasib baek aku masih waras.. dan aku tau hotak+mata aku memang tak boleh menampung maksiat yang terlampau.. biarlaa aku hanya berimaginasi --> ayat cam harreeemmm

Tapi kan... tetap menjadi tanda tanya kepada aku yang konon2 otak suci ni.. pasal movie2 gay yang konon2 diorang making love tuh.. aku memang dapat rasa memang diorang tak buat betul2 pon.. tapi aku tersangat ragu2 bila aku tengok cerita tuh.. nampak macam diorang buat betul2.. tapi takkan lahh.. dah macam porn pulekk.. tau dak kenapa aku ragu2?.. sebab bila kali kedua aku tengok.... tinggal mengucap jer.. yang sorang ni memang betul2 dia pegang 'barang' lelaki sorang lagi tuhh -.-'.. tym tuh diorang dah bogel habiss dah.. bab1 laa~ memang macam tu ke??

Aku harap apa yang aku tengok tuh.. still bukan aksi porno yang real..huhu.. orite.. macam lari sikit story aku malam ni dari storyline dalam hotak aku.. mata dah banyak kali terpejam lama tym menaip blog nii.. ituu tandanya dia nak tidoq lerr~~

4 comments:

  1. aku rasa sbb mula2 dah selesa
    lepastu makin berani..ye tak?

    mcm geng2 yg berzina la,first depa meeting pgg tangan pastu pgg pinggang pastu raba2 pastu blowjob dan smpailah tahap zina.

    betul la guidelines yg Allah bg supaya jaga mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. Ketagih cam tu la jdinya.. Huhu..

      Nasib la Allah masih jaga aku pd luaran.. Masih tau baik buruk walaupun layan bnda2 ni.. Sbb tu laa klu aku mlm2 bsykan diri bwt bnda laen sbb klu x mula la dtg otak jahat..hahaa.. Tp tu laa..kdg2 tu mmg tewas la dgn syaitan..huhu

      Delete
    2. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

      Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

      Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

      Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

      Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

      Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

      Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

      Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

      Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

      Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

      Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

      Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

      NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

      Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

      Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

      Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

      Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

      Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

      Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

      Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

      South Indian tamil maama maami couples naked nude images

      Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

      Sexy cute desi girls have hot big boobs body

      Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

      Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

      _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Delete
  2. hahaha aku pun kadang2
    gatai tangan ni nak baca smuts
    tapi aku bayangkan kat padang mahsyar nanti Allah tayang balik babak aku baca smuts tu kat semua org..

    ReplyDelete

Respond Me ^0^